Föremålet för bolagets veksamhet är att bedriva restaurang-, café- och cateringverksamhet. Bolaget skall även bedriva utbildning inom bakning och matlagning samt därmed förenlig verksamhet.
2024-10* | 2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 487 | 6 884 | 6 355 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 695 | 1 043 | 952 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 705 | 735 | 776 |
Årets resultat (tkr) | 1 395 | 320 | 317 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 858 | 2 719 | 2 561 |
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
2024-10* | 2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 487 | 6 884 | 6 355 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 695 | 1 043 | 952 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 705 | 735 | 776 |
Årets resultat (tkr) | 1 395 | 320 | 317 |
TILLGÅNGAR | 2024-10* | 2023-10* | 2022-10* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 40 | 58 | 48 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 818 | 2 662 | 2 512 |
Tillgångar (tkr) | 3 858 | 2 719 | 2 561 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-10* | 2023-10* | 2022-10* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 039 | 1 044 | 1 123 |
Obeskattade reserver (tkr) | 1 383 | 1 248 | 1 038 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 437 | 428 | 399 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 858 | 2 719 | 2 561 |
2024-10* | 2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 400 |
2024-10* | 2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 162 | 2 295 | 2 118 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 10.7% | 15.2% | 15.0% |
Soliditet | 78.7% | 71.4% | 73.0% |
Kassalikviditet | 862.9% | 611.2% | 619.0% |
Föremålet för bolagets veksamhet är att bedriva restaurang-, café- och cateringverksamhet. Bolaget skall även bedriva utbildning inom bakning och matlagning samt därmed förenlig verksamhet.